USN Skip to Content USN Skip to Footer

Podcasts

Ontdek de verzameling podcasts, gemaakt door de VTOI-NVTK, rondom het thema 'Grip op kwaliteit'. 

Wat is kwaliteit van onderwijs (0 jaar tot jong volwassen) volgens diverse gebruikers en makers van dit onderwijs?

Luister naar de Kwaliteitscast!

Kwaliteitscast 1: De onderwijsafnemers

Wat is kwaliteit van onderwijs en kinderopvang? En hoe kan een toezichthouder die kwaliteit meten? In deze podcast beantwoorden drie onderwijsafnemers deze vragen. Van groep 3 leerling, tot MBO-afnemer en ouder - hoe geven de onderwijsafnemers woorden aan 'de kwaliteit van onderwijs'? Luister mee!

 

Kwaliteitscast 2: De makers van het onderwijs

Wat is kwaliteit van onderwijs en kinderopvang? En hoe kan een toezichthouder die kwaliteit meten? In deze podcast beantwoorden de makers van het onderwijs deze vragen. Van docent tot directie en intern begeleider - hoe geven zij woorden aan 'de kwaliteit van onderwijs'? Luister mee!

*En... kleine rectificatie: de school van Jarinde staat in de achterhoek (en niet in Twente). Gelukkig is er nog plek in het Topo klasje voor Marrit.

Kwaliteitscast 3: Live! De experts: tijdens het congres

Wat is kwaliteit van onderwijs en kinderopvang? En hoe kan een toezichthouder die kwaliteit meten? Live! Tijdens het VTOI-NVTK jaarcongres 2022 ging Marrit in gesprek met drie experts over dit onderwerp. Je hoort wat extra kuchjes, galm (want we zaten in een prachtige kerk) en vragen vanuit de zaal. Voor iedereen die het congres heeft gemist of nogmaals wil beleven.

Kwaliteitscast 4: De toezichthouders aan het woord

Wat is kwaliteit van onderwijs en kinderopvang? En hoe kan een toezichthouder die kwaliteit meten? In deze podcast beantwoorden de toezichthouders - van onderwijs en kinderopvang deze vragen. Hoe krijgen zij 'grip op de kwaliteit van onderwijs'? Luister mee!