USN Skip to Content USN Skip to Footer

VTOI-NVTK

Contact opnemen

Contact

Wil je contact opnemen met het bureau van de VTOI-NVTK? Mail naar bureau@vtoi-nvtk.nl.

Leden van onze vereniging kunnen bij ons terecht voor eerstelijns advies op het gebied van professionalisering (o.a. kwaliteitsborging), werkgeverschap (o.a. cao bestuurders en werving/selectie) en belangenbehartiging (o.a. governance en wet- en regelgeving). Heb je hier vragen over? Mail dan naar rvthelpdesk@vtoi-nvtk.nl

Nieuw: Spreekuur voor (juridische) vragen en advies

Om onze leden zo goed mogelijk te helpen, hebben we twee keer per week een telefonisch spreekuur: 

  • Maandag: 10.00 - 11.00 uur 
  • Donderdag: 15.00 - 16.00 uur 

Onze experts helpen je graag verder bij vragen over bijvoorbeeld professionalisering (o.a. kwaliteitsborging) en werkgeverschap (o.a. cao bestuurders en werving/selectie) of belangenbehartiging (o.a. governance en wet- en regelgeving). 

We zijn te bereiken op 085 - 00 14 278.

Wil je liever teruggebeld worden door één van onze medewerkers? Laat dan je gegevens achter via het contactformulier.

Het 'Voornaam' veld is verplicht
Geen geldige achternaam
Vul een geldig e-mailadres in.

Bereikbaarheid

Op werkdagen zijn wij van 08:30 uur tot 17:00 uur telefonisch bereikbaar op telefoonnummer +(31) 085-00 14 278. Buiten deze tijden zijn wij beperkt bereikbaar op een calamiteiten telefoonnummer (beweeg uw muiscursor op de link om het telefoonnummer weer te geven). Wij willen u vriendelijk verzoeken dit nummer alleen te gebruiken bij calamiteiten die direct opgevolgd moeten worden door het bureau.

Privacy

VTOI-NVTK vindt het belangrijk dat er op de juiste manier wordt omgevaan met uw gegevens om uw privacy zo goed mogelijk te waarborgen. U kunt hier meer over lezen in onze privacyverklaring.

Disclaimer

Aan de inhoud van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt. VTOI-NVTK niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van de hierin aangeboden informatie. Lees hier de volledige disclaimer.

Meer weten?

Het bureau werkt dagelijks aan het versterken van de positie van toezichthouders. Kent u ons (nog) niet en wilt u meer weten over de VTOI-NVTK en wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op via het contactformulier of mail naar bureau@vtoi-nvtk.nl.