USN Skip to Content USN Skip to Footer

Word lid van VTOI-NVTK en versterk jouw rol als toezichthouder in het onderwijs en de kinderopvang!

Ben jij een toezichthouder die zich inzet voor de kwaliteit en ontwikkeling van het onderwijs en de kinderopvang? Zorg dan dat jouw Raad van Toezicht lid wordt van VTOI-NVTK. Als lid krijg je exclusieve voordelen om jouw RvT naar een hoger niveau te tillen. Denk aan eerstelijns (juridisch) advies, toegang tot exclusieve handreikingen en (gratis) bezoek aan verschillende evenementen.

Voordelen van het lidmaatschap

Als lid van VTOI-NVTK krijg je toegang tot verschillende voordelen die jouw professionele ontwikkeling en effectiviteit als toezichthouder ondersteunen. Je kunt gebruikmaken van de ondersteuning en expertise van VTOI-NVTK bij het oplossen van uitdagingen en het navigeren door complexe governancevraagstukken. Onze experts geven je graag antwoord op de meest uiteenlopende vragen van professionalisering (o.a. kwaliteitsborging) en werkgeverschap (o.a. cao bestuurders en werving/selectie) tot belangenbehartiging (o.a. governance en wet- en regelgeving).

VTOI-NVTK beschikt daarnaast over een uitgebreid aanbod aan handreikingen en handleidingen, waarvan er veel exclusief voor leden zijn. In de handreikingen krijg je praktische tips en advies, maar ook achtergrondinformatie en wettelijke kaders waar je als RvT-lid aan moet voldoen.

Daarnaast kun je deelnemen aan exclusieve trainingen, workshops, webinars en colleges, geleid door experts uit de sector. Ook biedt VTOI-NVTK waardevolle netwerkmogelijkheden, waardoor je kunt leren van de ervaringen van andere toezichthouders.

Wie kan lid worden?

VTOI-NVTK verwelkomt toezichthouders uit diverse onderwijsinstellingen en kinderopvangorganisaties. Of je nu al ervaren bent in jouw rol of net begint, VTOI-NVTK biedt een platform voor alle toezichthouders om kennis op te doen, te groeien en de positie van de toezichthouder te versterken. Toezichthouders zijn zowel persoonlijk lid van VTOI-NVTK als met het volledige toezichthoudende orgaan van de organisatie. Wij noemen dat een raadslidmaatschap.

Lees hier alles over lidmaatschappen

Word lid

Kortom, door lid te worden van VTOI-NVTK investeer je in je eigen professionele groei en draag je bij aan de verdere ontwikkeling van goed bestuur en toezicht in het onderwijs en de kinderopvang. Sluit je vandaag nog bij ons aan en versterk jouw rol als toezichthouder!