USN Skip to Content USN Skip to Footer

Succesvol webinar over halfjaarlijkse RvT-MR gesprekken trekt grote belangstelling

Afgelopen dinsdag, 7 november 2023, organiseerden de VTOI-NVTK en de VOO voor de tweede keer het webinar 'Het halfjaarlijks gesprek tussen de RvT en de MR: waardevol of 'omdat het moet'?. Met bijna 400 deelnemers is het duidelijk een onderwerp waar veel behoefte aan is.

De webinars, inhoudelijk geleid door Marco Frijlink van de VOO en gemodereerd door Marian de Regt van de VTOI-NVTK, focusten op het belang, de inhoud en de organisatie van deze gesprekken. Achter de schermen werden vele vragen beantwoord door Eddy Habben Jansen en Janny Arends van de VOO. De positieve feedback, vooral over de praktijkvoorbeelden, benadrukt het succes van deze webinars. De inzichten en discussies van zowel de recente sessie als de eerdere bijeenkomst op 7 september zullen ongetwijfeld bijdragen aan de verdere ontwikkeling van effectieve en zinvolle halfjaarlijkse gesprekken tussen de RvT en de MR. Binnenkort gaan de VTOI-NVTK en de VOO met elkaar in overleg over vervolgactiviteiten rondom het halfjaarlijks gesprek. Via Inzien houden we je hiervan op de hoogte.

U kunt het webinar van 7 november ook tot 3 weken na de datum van het webinar terugkijken via de volgende link (kopieer en plak in uw browser): https://us02web.zoom.us/rec/share/yHvkGU-Y3cDSsWn3gXRjsfBqhHU3miOLwoyQJCFyVSeb0SpEAljaKJa7eDiR0DJW.-XNJKFUoIDw8PLQQ?startTime=1699368866000

Download hier de presentatie