USN Skip to Content USN Skip to Footer

Gezocht! Deelnemers voor een online interview over: De toolkit voor ‘Goed toezicht’

De VTOI-NVTK wil de dienstverlening voor haar leden verbeteren door meer praktische ondersteuning te bieden bij de werkzaamheden van de toezichthouder. Dit doet de VTOI-NVTK door het ontwikkelen van ‘tools’ en andere hulpmiddelen. Om de juiste tools aan te bieden voor de juiste thema’s en onderwerpen is het van groot belang om te weten waar u als toezichthouder behoefte aan heeft.
Ik zoek toezichthouders met wie ik in gesprek wil om zo meer inzicht te krijgen in welke behoefte er bij u leeft en vooral hoe de VTOI-NVTK deze tools succesvol kan inzetten.

Wie ben ik?

Ik ben Charlotte Oostland en hou me binnen de de VTOI-NVTK bezig met de ontwikkeling van de toolkit voor ‘goed toezicht’.

Met wie wil ik graag in gesprek komen?

Met ervaren en minder ervaren toezichthouders in onderwijs en kinderopvang.

Waarom deelnemen?

Professionalisering is voor u als toezichthouder van belang om te kunnen meebewegen met de veranderingen in de maatschappelijke opdracht voor toezichthouders. De toolkit kan op een praktische en laagdrempelige manier ondersteuning bieden. Door het delen van uw leer- en ontwikkelbehoefte draagt u bij aan de ontwikkeling van alle leden van de VTOI-NVTK.

Wanneer?

De interviews staan gepland op de volgende momenten;

  • Dinsdag 7 maart van 12 uur tot 13 uur
  • Woensdag 8 maart van 16 uur tot 17 uur
  • Dinsdag 14 maart van 9 uur tot 10 uur
  • Woensdag 15 maart van 16 uur tot 17 uur

Bent u op deze momenten niet beschikbaar maar wilt u wel graag uw mening delen? We nemen graag contact op voor een telefonisch interview. Dit kunt u aangeven op het inschrijfformulier.